Summer event Horse Medicine

Op zaterdag 2 jl. vond het Summer event plaats van Horse Medicine. Een bijzondere combinatie van activiteiten in samenspel met de paarden. In een groep van 16 deelnemers hebben we een reis gemaakt langs de 4 elementen aarde, lucht, water en vuur.

Zhineng Qigong gaat over het verbinden van hemel (lucht) en aarde. In dat kader heb ik voor deze mooie groep vrouwen een workshop verzorgd. Buiten met de voeten in het zand stroomde de energie als vanzelf. En niet alleen de energie want het element water kwam ook voorbij. Tja, dat is ook de goden verzoeken als je een dag organiseert in het kader van de 4 elementen :-).

De healing cirkel en vuurceremonie aan het einde van de dag verbond de hele groep. Wat een energie en hoe mooi om je in alle eenvoud van natuur en zijn je zo verbonden met elkaar te voelen!

De paarden van Horse Medicine zijn echt bijzondere coaches. Ze hebben ook mij weer laten zien waar het mag gaan stromen in mijn lichaam. Jubine en Janna doen hun werk met passie en vol liefde voor hun medemens. Het is een plek die ik iedereen kan aanraden om te ervaren hoe je meer in je kracht kan komen te staan!

“Dank je wel voor de fijne workshop Qigong tijdens het summer event van Horse Medicine van 2 July j.l.. Ik voelde de energie door mijn hele lijf stromen en daarbij super geaard. Het ontspande mij ook, na een lange autorit(file) en het zijn in een best wel grote groep met allemaal voor mij nieuwe mensen. Het hielp mij om goed bij mezelf en toch open te staan voor de ander en voor de paarden. En dat met een paar simpele oefeningen! Ook de afsluiting op het einde van de dag was geweldig. De energie die opgewerkt werd was zelfs buiten mezelf heel krachtig voelbaar.” -Marja Meershoek –

 

 

You may also like

One comment

  • Janna 8 juli 2016   Reply →

    Bedankt Daphne voor je bijdrage en de fijne sessie & workshop! En een mooie site!!

Leave a comment