Interview door Anne Hering

Zhineng Qigong is de aanstichter geweest van heel veel goeds in mijn leven. Het heeft me veel dichter gebracht bij de ware Daphne. Mijn kern. Steeds meer beweeg ik die kant op waarvan ik voel: dit kost mij het minste energie, hier zit het minste verzet. Zo leer ik vertrouwen op mijn innerlijke kompas. Niet op dat wat ik om me heen zie en wat ik ook zou ‘moeten’ bereiken om succesvol te zijn. Echt succes voor mij betekent de beste versie van jezelf zijn. Dat is mijn kompas waar ik op vaar. En elke dag is er weer een kans om mezelf daarin verder te bekwamen! In het interview door Anne Hering, oprichtster van het Zhigong Instituut Europa en mijn docent aan de academie Qing Bai, lees je meer over mij en Zhineng Qigong. Ik ben ben benieuwd naar je reactie!

You may also like

Leave a comment